+
Mit keressek?
Hol keressek?
Paraméterek
Gyártók
Ár szűkítés

Clevamama tápszer mixer 7003

  • Cikkszám: 70031 590 FtSúly: 0.06 kg
db
Kosárba

Termék leírás

Clevamama tápszer mixer

A mixert úgy tervezték, hogy a por állagú tápszert az üveg belsejében keverje össze. Egy könnyed mozdulattal sima állagúvá keverheted
a tápszert, anélkül, hogy az üveget ráznád. Nincs rendetlenség és gond. Soha ne tedd forró vízbe a tápszert!

Használat és tisztítás: Helyezd az elemeket a mixer fogójának tetejébe úgy, ahogy az oldalán látod. (2 db "AA" alkáli elem nem tartozék).
Tisztításkor húzd ki a keverőpálcát egy könnyed mozdulattal a fogantyúból és alaposan mosogasd el, majd hagyd a levegőn megszáradni.
A fogantyút töröld le nedves ruhával, majd állítsd össze és készen áll a használatra. Tegyél etetési hőmérsékletű vizet az üvegbe, majd
töltsd rá a tápszert. Tedd a tápszer mixert az üvegbe és kapcsold be a keverőt. Kapcsold ki és várd meg, hogy teljesen leálljon, mielőtt kiveszed!

Biztonság: A termék nem játék! Tartsd távol gyermekedtől! Ne érintsd a keverőt, amíg be van kapcsolva! Az elemeket csak felnőtt cserélheti ki!
Jó minőségű „AA” alkáli elemet használj! A használt elemeket szelektív gyűjtőbe dobd ki! Ne merítsd vízbe a terméket, mert elromolhat!

Megfelel az Európai Bizottság 2007/19/EC (2002/72/EC módosítása) irányelvének.

Egyéb adatok

Garanciatörv.ált.e
Szállítási idő1-5 nap
GyártóClevamama

Kérdezzen a termékről!

Melyik az első szín ebben a listában: zöld, sárga, piros?

Kapcsolat

  • 8000 Székesfehérvár Tobak u. 11-13.
  • 0670-432-7419
  • nikicabababolt@gmail.com

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.