Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Anyatejgyűjtő, Anyatej tárolása

Anyatej tárolása

Ebben a kategóriában találsz meg mindent, ami az anyatej tárolásával kapcsolatos. Elsőre talán idegennek hangzik, hogy miért is kellene anyatejet tárolni, de minden frissen szült édesanya eljut előbb vagy utóbb ehhez a kérdéskörhöz. 

Amíg nem áll be a kereslet és a kínálat egyensúlya az anyatejtermelés során, addig bizony lesz mit tárolni. Ha olyan helyzet teremtődik, amikor eredeti állapotban nem jut a baba az anyatejhez, akkor higiénikus és praktikus megoldásokat találsz honlapunkon, így minél kevesebb kellemetlenséggel, kényelmetlenséggel megússzátok majd ezt az amúgy sem egyszerű időszakot. Nézz körül a kínálatunkban, és ha elbizonytalanodnál, fordulj hozzánk bizalommal!


9termék 19
9termék 19

A NiKiCa Bababoltot egyetlen céllal hoztuk létre: szeretnénk könnyebbé tenni az édesanyák számára a babáik ellátásához, neveléséhez, gondozásához szükséges termékek megvásárlását. 

Hogyan valósítjuk ezt meg? Többek között úgy, hogy csak és kizárólag bevizsgált partnerek ellenőrzött termékeit forgalmazzuk, így a nálunk vásárló édesanyáknak a minőség miatt nem kell aggódniuk. 

Hasonló megfontolásból állítottuk össze a kínálatunkat úgy, hogy az édesanyák minden terméket megtaláljanak az újszülött időszaktól egészen az óvodáskorig. Persze nemcsak a babákra gondoltunk, így rengeteg olyan portéka is akad a palettán, amivel a kismamák egészségét és boldogságát szolgálhatjuk

Természetesen nem feledkeztünk meg az árakról sem, így legfőképpen importárukat forgalmazva a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kínálni termékeinket. Ha szeretnéd, próbáld ki, hogy milyen nálunk vásárolni, és garantáltan jó élményben lesz részed!

Amikor egy üzlet beindul…

Minden édesanya tűkön ülve várja, hogy elkezdődjön az anyatejtermelés. Sokan sajnos ezt lázzal, gyulladással indítják, de ha elég szemfülesek vagyunk, és a környezetünk is támogat minket, akkor egy mellszívóval csodákat fogunk tudni tenni.

Amint beindul a termelés, még akkor is, ha nincs kimondottan bőtejűségről szó, rengeteg anyatej fog termelődni, és ha még gyors tejleadó reflex képességével áldott is meg minket a sors, akkor még inkább indokolt a mellszívó használata.

A tejtermelés kereslet-kínálat alapon működik, és a közhiedelemmel ellentétben a női mell nem tejtároló, hanem tejtermelő “eszköz”, így minél többször ürül, annál több tej termelődik majd benne. A növekedési ugrások során a baba állítja be magának, hogy mennyi a szükséges mennyiség.

Előfordulhat az is, hogy fejésre, majd tárolásra szorul egy édesanya a szoptatási időszakban.

Nem mindig leszel kéznél! Szükség lesz az anyatej tárolására!

Amikor babánk nem igényli, akkor is termelődik a tej, így van, hogy reggel kemény mellekkel ébredünk, ilyenkor mindenképpen jó, ha megkönnyebbülés céljából fejünk.

Sőt, erős tejleadás esetén is érdemes minden szopit fejéssel kezdeni, de fejhetünk azért is, hogy szaporítsunk.

Az összes lefejt tejet pedig az erre kialakított zacskókban, tégelyekben maximum hat hónapig tudjuk fagyasztva tárolni. A lényeg, hogy megfelelően rakjuk el az anyatejet egy annak megfelelő tartóba!

Hogyan vásárolj?

Mindenképpen ragaszkodj ahhoz a márkához, amilyen a mellszívód is, esetleg ha nincs még ilyen eszközöd, akkor ahhoz a termékhez, ami neked szimpatikus!

A lényeg, hogy előre tárazz be, mert akár már a harmadik napon is nagy szükséged lehet rá, anyatejet kiönteni pedig merő pazarlás, szóval inkább légy felkészülve a tárolásra! Nézz körül honlapunkon, és a szűrők segítségével találd meg a számodra legjobb termékeket!