Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babafürdető segítők

Babafürdető segítők

Ebben a kategóriában találsz minden babafürdető segítőt, eszközt, amelyek a babagondozás egyik legbalesetveszélyesebb részét hivatottak megkönnyíteni, és egyben biztonságossá tenni. 

Ha úgy érzed, komfortosabb lenne a babád fürdetése, ha nem kellene tartani őt, vagy az örökké izgő-mozgó totyogódat nagyobb biztonságban tudnád, ha lenne valami, ami a kádban ülését támogatja, akkor ne habozz, és válassz olyan fürdést segítő eszközt, amellyel a napi rutin gördülékenyebben és nyugodtabban abszolválható! Tekintsd meg folyamatosan bővülő kínálatunkat, és gondold végig, ti melyik eszközt tudnátok a legjobban használni!


20termék 120
20termék 120

Mi, a NiKiCa Bababolt alapítói és munkatársai teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy édesanyának, sőt, szülőnek lenni a legnagyobb felelősséggel járó “munkakör” a világon. Egy teljesen védtelen életről kell gondoskodni a nulladik perctől kezdve, ami valljuk be, sokszor embert próbáló dolog. 

Éppen ezért gondoljuk mi azt, hogy aki erre a nemes küldetésre vállalkozik, az minden támogatást megérdemel. Amivel pedig mi hozzá tudunk járulni a babaváráshoz és a babagondozáshoz, az nem más, mint a kiváló minőségű, bevizsgált termékek, a pénztárcabarát árak és a gördülékeny, könnyen elvégezhető vásárlási módok. Ha szükségetek van most valamire, akkor arra biztatunk, tegyetek egy próbát, szerezzetek nálunk klassz vásárlási élményt!

Miért érdemes babafürdető segítőket használni?

Erre a válasz mérhetetlenül egyszerű: mert biztonságossá teszi a fürdetést. Bizonyára te is tudod, hogy az otthoni balesetek java része a fürdőszobában történik, és nincs ez másként a kisbabák esetében sem, akiket karban tartunk vagy saját rendezetlen mozgásukkal közlekednek már. Egyik sem a legbiztonságosabb verzió.

Éppen ezért érdemes olyan segédeszközöket bevonni, amelyek megkönnyítik a dolgunkat. Akár a szülés utáni első hetek lábadozó időszakát vesszük, akár a cseperedő babáink súlyát nézzük, mindig jól jön egy olyan eszköz, amely leveszi rólunk a terhet.

Ha már szakemberek feltalálták ezeket a tárgyakat, ne habozzunk élni velük, nemcsak nekünk lesz könnyebb, de babánknak is megspórolunk néhány kellemetlen élményt!

Tégy meg mindent, hogy a fürdetés jó élmény legyen!

Bármennyire is vagy gondos és körültekintő szülő, aki a legjobbat szeretné a gyermekének, nem mindig sülnek el úgy a dolgok, ahogy tervezed. Persze ez nem minden esetben jár drasztikus következményekkel, de a fürdőszobában nincs nagyon lehetőség a halogatásra.

Ha azt érzed, bizonytalanul tartod a babádat, ha nem olyan együttműködő veled, hogy biztonságosan tudd fürdetni, akkor mindenképpen használj babafürdető segítőket, mert sokkal rosszabb lesz, ha baleset éri a babádat, vagy ha olyan traumát szenved el, ami a későbbi fürdetésekre rányomja a bélyegét! 

Elég egy vízbe csusszanás, és a babád máris hónapokig rettegni fog a fürdéstől. Ne kockáztass, szerezd be a megfelelő segítőket mihamarabb!

Hogyan válassz?

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy minden életkornak megvan a maga speciális segítője, így más eszközt használunk újszülötteknél, bizonytalanul ülő babáknál és biztosan ülő totyogóknál.

Az, hogy melyikre van igazán szükséged, a babád életkora és fejlődési státusza dönti el, de ha bizonytalan vagy, melyik jönne nektek igazán jól, akkor fordulj bátran munkatársainkhoz!

A webshopban természetesen ugyanúgy alkalmazhatod a jól megszokott szűrőket, így ha a virtuális vásárlás híve vagy, akkor is a segítségedre leszünk. Kellemes vásárlást, és jó fürdési élményeket kívánunk!