Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babakozmetikumok

Babakozmetikumok

Ebben a kategóriában találsz minden olyan babakozmetikumot, amelyet a gyártók kifejezetten az érzékeny bababőrre készítettek különleges receptek alapján. Talán mondani sem kell, hogy az újszülöttek bőre mennyire érzékeny, és csak olyan termékkel kerülhet érintkezésbe, ami nemcsak tisztítja, hanem ápolja és óvja is a kicsi érzékeny bőrét. 

A gyengéden tisztító kozmetikai termékek összes fajtáját megtalálod ebben a kategóriában, így biztosan megleled azt is, amellyel kezelheted a gyermeked finom bőrét az első pillanattól kezdve. Merülj el a babaillatú napokban!


34termék
 
34termék

A NiKiCa Bababolt már a létrejöttekor tudta, hogy mit szeretne: kényelmes vásárlási lehetőséget biztosítani minden édesanyának, akik minden egyes nap erőn felül teljesítenek. 

Természetesen tudjuk, hogy nemcsak a kényelem számít, hanem ahogy minden kisgyermekes családnál, a pénztárcabarát árak is sokat nyomnak a latba, ezért határoztunk úgy, hogy importtermékeket forgalmazva tartjuk a versenyképes árat. 

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden édesanya, ahogyan te is, szeretnéd megadni a gyermeked számára a lehető legjobbat, ezért csak kiváló minőségű termékeket forgalmazunk, melynek garanciája az, hogy felülvizsgáljuk a beszállítóinkat. 

Az anyaság az egyik legcsodásabb, ugyanakkor legkomplexebb feladat egy nő életében, így aztán szeretnénk, ha hozzá tudnánk járulni ahhoz, hogy minél jobban és kellemesebben éld meg ezt a szerepedet!

Gondoskodj gyengéden a babakozmetikumok segítségével!

Aki tartott már a kezében újszülött gyermeket, aligha tudja elfelejteni azt a pihe-puha, selymes élményt, amit akkor érzett, amikor végigsimította a baba bőrét.

Miután kilenc hónapon át teljes védelemben élt, igazi sokkhatás kikerülni a világba, ahol millió behatás éri őt szinte a legelső pillanattól kezdve. A csapvíz, a mosott ruhák, a pelenka, a törlőkendő, a napsugár, a szél, a száraz vagy éppen magas páratartalmú levegő mind-mind hatnak a baba bőrére.

Ha ehhez még hozzávesszük az egyéb kozmetikumokat, mint például a hintőpor, a popsikenőcs, a babafürdető vagy a babasampon, akkor látjuk csak igazán, hogy mennyi mindennel meg kell küzdenie a babánk bőrének.

Segítsük hát, hogy minél kisebb legyen a valószínűsége annak, hogy allergiás reakciót észleljünk a finom kis bőrén!

Miért fontos, hogy jó terméket válassz?

Az allergiás reakciók elkerülése, valamint a bőr kiszáradásának a lehetősége miatt fordítsunk fokozott figyelmet a babakozmetikai termékek kiválasztására!

Mire is figyelj oda?

 

  1. Próbálj minél természetesebb anyagokból álló termékeket választani!
  2. Csak megbízható, ismert márkák termékeit vedd, ne dőlj be a csillogó csomagolásnak!
  3. A fényvédelem elengedhetetlen, a babák vékony bőrének elegendő akár öt perc napon töltött idő is ahhoz, hogy leégjenek.
  4. Fontos a hidratálás, ugyanis a picik bőre nagyon gyorsan veszít a nedvességtartalmából, amit fontos minél hamarabb, akár naponta többször is pótolni!

Ha ezekre odafigyelsz, és a megfelelő babaápolási termékeket vásárolod meg, akkor máris rengeteget tettél a babád egészségéért!

Hogyan vásárolj?

Azért, hogy minél hatékonyabban tudd a termékeidet a kosaradba tenni, javasoljuk a szűrők használatát, amelynek beállításával már csak az a termékcsoport jelenik meg a kínálatban, amelyet vásárolni szeretnél a babád részére. 

Ha esetleg tapasztalt édesanya vagy már, és van kedvenc márkád, akkor szűrhetsz arra is, így biztosan csak azok közül a termékek közül kell választanod, amit szeretsz.

Tedd a babád ápolását igazi hangulatos élménnyé velünk!